REZERVONI
6
Jun, 2023
7
Jun, 2023
Created with Sketch. 1 Created with Sketch.
Të rritur
Created with Sketch. 0 Created with Sketch.
Fëmijë

Hotel Sole

Mirësevini në Hotel Sole në Sarandë

Pushime ideale

Jeto eksperiencën

Mirësevini në Hotelin me 4 yje ``Sole`` në Sarandë.

Shijoni pushimet tuaja, jetoni experiencën

DHOMAT

Hotel Sole ju ofron 12 dhoma luksoze dhe 1 suite.
Secila dhomë ka pamje fantastike dhe komoditet të pakrahasueshëm