REZERVONI
1
Apr, 2023
2
Apr, 2023
Created with Sketch. 1 Created with Sketch.
Të rritur
Created with Sketch. 0 Created with Sketch.
Fëmijë

Kontaktoni me ne

Te Hotel Sole vlerësojmë mysafirët tanë dhe kohën e tyre. Ne përpiqemi të sigurojmë komoditet dhe rehati në çdo kohë të ditës – të gjitha shërbimet në Hotel Sole janë 24/7.

Adresa

Rruga Butrinti, Sarandë 9701, Shqipëri

Do të dëshironim të dëgjonim nga ju

Na dërgoni një mesazh dhe ne do të përgjigjen sa më shpejt