REZERVONI
24
Sep, 2023
25
Sep, 2023
Created with Sketch. 1 Created with Sketch.
Të rritur
Created with Sketch. 0 Created with Sketch.
Fëmijë

Dhomat

FROM €50,00

Deluxe double room with balcony

Dhoma përfshin një krevat dopio, pajisje të tjera të tilla si: Ballkon personalmKarrige dhe tavolinë në ballkon,Banjo personale,Televizor plasma, ...
 • Created with Sketch. 1 bed
 • Created with Sketch. 30 ft2
 • Created with Sketch. 1 banjo

FROM €99,00

Deluxe Apartment

Apartamenti 80m2 përfshin një krevat dopio,një krevat 2 katesh dhe pajisje të tjera të tilla si:Ballkon personal,Karrige dhe tavolinë ...
 • Created with Sketch. 2 Krevate
 • Created with Sketch. 80 ft2
 • Created with Sketch. 1 banjo

FROM €70,00

Deluxe Triple Room with Sea View

Dhoma përfshin një krevat dopio, pajisje të tjera të tilla si: Ballkon personal,Karrige dhe tavolinë në ballkon,Banjo personale,Televizor ...
 • Created with Sketch. 1 bed
 • Created with Sketch. 24 ft2
 • Created with Sketch. 1 banjo

FROM €85,00

Deluxe Quadruple Room

 • Created with Sketch. 2 Krevate
 • Created with Sketch. 24 ft2
 • Created with Sketch. 1 banjo

FROM €79,00

Deluxe Double Room with Sea View

 • Created with Sketch. 1 bed
 • Created with Sketch. 24 ft2
 • Created with Sketch. 1 banjo
BOOK YOUR STAY
24
Sep, 2023
25
Sep, 2023
Created with Sketch. 1 Created with Sketch.
Të rritur
Created with Sketch. 0 Created with Sketch.
Fëmijë