REZERVONI
8
Dec, 2021
9
Dec, 2021
Created with Sketch. 1 Created with Sketch.
Të rritur
Created with Sketch. 0 Created with Sketch.
Fëmijë

Dhomat

FROM €99,00

Deluxe Apartment

Apartamenti 80m2 përfshin një krevat dopio,një krevat 2 katesh dhe pajisje të tjera të tilla si:Ballkon personal,Karrige dhe tavolinë ...
  • Created with Sketch. 2 Krevate
  • Created with Sketch. 80 ft2
  • Created with Sketch. 1 banjo
BOOK YOUR STAY
8
Dec, 2021
9
Dec, 2021
Created with Sketch. 1 Created with Sketch.
Të rritur
Created with Sketch. 0 Created with Sketch.
Fëmijë