REZERVONI
22
Oct, 2021
23
Oct, 2021
Created with Sketch. 1 Created with Sketch.
Të rritur
Created with Sketch. 0 Created with Sketch.
Fëmijë

Dhomat

FROM €50,00

Deluxe double room with balcony

Dhoma përfshin një krevat dopio, pajisje të tjera të tilla si: Ballkon personalmKarrige dhe tavolinë në ballkon,Banjo personale,Televizor plasma, ...
  • Created with Sketch. 1 bed
  • Created with Sketch. 30 ft2
  • Created with Sketch. 1 banjo

FROM €70,00

Deluxe Triple Room with Sea View

Dhoma përfshin një krevat dopio, pajisje të tjera të tilla si: Ballkon personal,Karrige dhe tavolinë në ballkon,Banjo personale,Televizor ...
  • Created with Sketch. 1 bed
  • Created with Sketch. 24 ft2
  • Created with Sketch. 1 banjo

FROM €79,00

Deluxe Double Room with Sea View

  • Created with Sketch. 1 bed
  • Created with Sketch. 24 ft2
  • Created with Sketch. 1 banjo
BOOK YOUR STAY
22
Oct, 2021
23
Oct, 2021
Created with Sketch. 1 Created with Sketch.
Të rritur
Created with Sketch. 0 Created with Sketch.
Fëmijë