REZERVONI
1
Apr, 2023
2
Apr, 2023
Created with Sketch. 1 Created with Sketch.
Të rritur
Created with Sketch. 0 Created with Sketch.
Fëmijë

Deluxe Quadruple Room

Dhome me 1 krevat dopio dhe 1 krevat tek

NGA €85,00 NATA
Check In-Out
01/04/2023 - 02/04/2023
Dhoma
Të rritur
Fëmijë

Përmbledhje

 • Created with Sketch. 2 Krevate
 • Created with Sketch. 24 ft2
 • Created with Sketch. 1 banjo

Dhoma përfshin një krevat dopio,një krevat 1 tek dhe pajisje të tjera të tilla si:Ballkon personal,Karrige dhe tavolinë në ballkon,Banjo personale,Televizor plasma,Sistem satelitor me kanale televizive,Mini bar,Air Conditioner,WiFi free pa limit.Dhoma ka pamje nga deti.

Pastërtia e dhomave dhe ambjeteve tona është një nga prioritete tona më të medha. Për këtë qëllim ofrojmë

 • Pastrim I përditëshëm I dhomave
 • Ndërrim I përditëshëm I sendeve të higjenës personale
 • Ndërrim çdo dy ditë I çarcafëve
 • Ndërrim I çdo dy ditë I peshqirëve.

Shërbime

 • Mëngjes me shije tradicionale shqiptare dhe meshdetare. Shërbehet çdo ditë nga ora 7,00 deri në orën 10.00
 • Mëngjes në dhomë nga ora 8.00 deri në orën 10.00 (me pagesë shtesë)
 • Pishinë . Orari I funksionimit të pishinës është çdo ditë nga ora 9.00 deri në orën 20.00
 • Pool Bar Orari I funksinimit është nga ora 9.00 deri në orën 23.00
 • Recepsion me shërbim gjatë 24 orëve
 • Sallon pritjeje
 • Shërbim në dhomë (room service) 24 orësh
 • Shërbimi I transportit dhe taksive
 • Shërbimi I zgjimit
 • Shezllon dhe çadër falas
 • WiFi në çdo ambjent të hotelit

Pajisje

 • Air Conditioner
 • Ballkon personal
 • Banjo personale
 • Karrige dhe tavolinë në ballkon
 • Mini bar
 • Sistem satelitor me kanale televizive
 • Televizor plasma
 • WiFi free pa limit

Tipi i dhomës

 • Dhome treshe
Dhoma të tjera

FROM €50,00

Deluxe double room with balcony

Dhoma përfshin një krevat dopio, pajisje të tjera të tilla si: Ballkon personalmKarrige dhe tavolinë në ballkon,Banjo personale,Televizor plasma,Sistem satelitor ...
 • Created with Sketch. 1 bed
 • Created with Sketch. 30 ft2
 • Created with Sketch. 1 banjo

FROM €99,00

Deluxe Apartment

Apartamenti 80m2 përfshin një krevat dopio,një krevat 2 katesh dhe pajisje të tjera të tilla si:Ballkon personal,Karrige dhe tavolinë në ballkon, ...
 • Created with Sketch. 2 Krevate
 • Created with Sketch. 80 ft2
 • Created with Sketch. 1 banjo
REZERVONI
1
Apr, 2023
2
Apr, 2023
Created with Sketch. 1 Created with Sketch.
Të rritur
Created with Sketch. 0 Created with Sketch.
Fëmijë