REZERVONI
6
May, 2022
7
May, 2022
Created with Sketch. 1 Created with Sketch.
Të rritur
Created with Sketch. 0 Created with Sketch.
Fëmijë

Deluxe Triple Room with Sea View

Dhoma me 1 krevat dopjo

NGA €70,00 NATA
Check In-Out
29/05/2022 - 30/05/2022
Dhoma
Të rritur
Fëmijë

Përmbledhje

 • Created with Sketch. 1 bed
 • Created with Sketch. 24 ft2
 • Created with Sketch. 1 banjo

Dhoma përfshin një krevat dopio, pajisje të tjera të tilla si: Ballkon personal,Karrige dhe tavolinë në ballkon,Banjo personale,Televizor plasma,Sistem satelitor me kanale televizive,Mini bar
Air Conditioner,WiFi free pa limit.Dhoma ka pamje anesore.

Pastërtia e dhomave dhe ambjeteve tona është një nga prioritete tona më të medha. Për këtë qëllim ofrojmë

 • Pastrim I përditëshëm I dhomave
 • Ndërrim I përditëshëm I sendeve të higjenës personale
 • Ndërrim çdo dy ditë I çarcafëve
 • Ndërrim I çdo dy ditë I peshqirëve.

Shërbime

 • Mëngjes me shije tradicionale shqiptare dhe meshdetare. Shërbehet çdo ditë nga ora 7,00 deri në orën 10.00
 • Mëngjes në dhomë nga ora 8.00 deri në orën 10.00 (me pagesë shtesë)
 • Pishinë . Orari I funksionimit të pishinës është çdo ditë nga ora 9.00 deri në orën 20.00
 • Pool Bar Orari I funksinimit është nga ora 9.00 deri në orën 23.00
 • Recepsion me shërbim gjatë 24 orëve
 • Sallon pritjeje
 • Shërbim në dhomë (room service) 24 orësh
 • Shërbimi I transportit dhe taksive
 • Shërbimi I zgjimit
 • Shezllon dhe çadër falas
 • WiFi në çdo ambjent të hotelit

Pajisje

 • Air Conditioner
 • Ballkon personal
 • Banjo personale
 • Karrige dhe tavolinë në ballkon
 • Mini bar
 • Sistem satelitor me kanale televizive
 • Televizor plasma
 • WiFi free pa limit

Tipi i dhomës

 • Dhome dyshe
Dhoma të tjera

FROM €50,00

Deluxe double room with balcony

Dhoma përfshin një krevat dopio, pajisje të tjera të tilla si: Ballkon personalmKarrige dhe tavolinë në ballkon,Banjo personale,Televizor plasma,Sistem satelitor ...
 • Created with Sketch. 1 bed
 • Created with Sketch. 30 ft2
 • Created with Sketch. 1 banjo

FROM €99,00

Deluxe Apartment

Apartamenti 80m2 përfshin një krevat dopio,një krevat 2 katesh dhe pajisje të tjera të tilla si:Ballkon personal,Karrige dhe tavolinë në ballkon, ...
 • Created with Sketch. 2 Krevate
 • Created with Sketch. 80 ft2
 • Created with Sketch. 1 banjo
REZERVONI
6
May, 2022
7
May, 2022
Created with Sketch. 1 Created with Sketch.
Të rritur
Created with Sketch. 0 Created with Sketch.
Fëmijë