REZERVONI
24
Sep, 2023
25
Sep, 2023
Created with Sketch. 1 Created with Sketch.
Të rritur
Created with Sketch. 0 Created with Sketch.
Fëmijë

Rreth nesh

Rreth nesh

Hotel Sole është një hotel me 4 yje që ndodhet në qytetin e Sarandës.

Hotel Sole përbën një destinacionin apsolut për pushime në qytetin bregdetarë të Sarandës. Larg «zhurmës» së qytetit, hoteli jonë i shërben nevojave të familjeve, çifteve dhe miqve, biznemenëve dhe udhëtarëve nga e gjithë bota, që dëshirojnë të shijojnë pushime ose një fundjavë në qytetin e mrekullueshëm të Sarandës.

3 km nga qëndra dhe porti i Sarandës, 11 kilometra nga fshati turistik i Ksamilit, 15 kilometra nga parku arkeologjik i Butrintit dhe rreth 23 kilometra nga Syri i Kaltër përbën zgjidhjen ideale për turistët që dëshirojnë të explorojnë Shqipërinë Jugperëndimore

Hoteli gjithashtu disponon pishinë dhe ndodhet disa metra larg plazhit , për të gjithë ata që dëshirjonë pushime pa shumë lëvizje.

Hoteli ofron këto shërbime

 • Resepcion me shërbim gjatë 24 orëve
 • Shërbim në dhomë (room service) 24 orësh
 • Mëngjes me shije tradicionale shqiptare dhe meshdetare. Shërbehet çdo ditë nga ora 7,00 deri në orën 10.00
 • Mëngjes në dhomë nga ora 8.00 deri në orën 10.00 (me pagesë shtesë)
 • Pishinë . Orari I funksionimit të pishinës është çdo ditë nga ora 9.00 deri në orën 20.00
 • Shezllon dhe çadër falas
 • Pool Bar Orari I funksinimit është nga ora 9.00 deri në orën 23.00
 • WiFi në çdo ambjent të hotelit
 • Sallon pritjeje
 • Shërbimi I zgjimit
 • Shërbimi I transportit dhe taxive

Hoteli përbëhet nga 12 dhoma dhe një suite. Çdo dhomë (përveç mobiljeve standarte) është e pajisur me

 • Ballkon personal
 • Karrige dhe tavolinë në ballkon
 • Banjo personale
 • Televizor plasma
 • Sistem satelitor me kanale televizive
 • Mini bar
 • Air Conditioner
 • WiFi free pa limit

Shërbimi I pastërtisë

Pastërtia e dhomave dhe ambjeteve tona është një nga prioritete tona më të medha. Për këtë qëllim ofrojmë

 • Pastrim I përditëshëm I dhomave
 • Ndërrim I përditëshëm I sendeve të higjenës personale
 • Ndërrim çdo dy ditë I çarcafëve
 • Ndërrim I çdo dy ditë I peshqirëve.
24
Sep, 2023
25
Sep, 2023
Created with Sketch. 1 Created with Sketch.
Të rritur
Created with Sketch. 0 Created with Sketch.
Fëmijë