REZERVONI
1
Mar, 2024
2
Mar, 2024
Created with Sketch. 1 Created with Sketch.
Të rritur
Created with Sketch. 0 Created with Sketch.
Fëmijë

Sherbime

Hoteli ofron këto shërbime

Recepsion

Resepcion me shërbim gjatë 24 orëve

Room service

Shërbim në dhomë (room service) 24 orësh

Mëngjes

Mëngjes me shije tradicionale shqiptare dhe meshdetare. Shërbehet çdo ditë nga ora 7,00 deri në orën 10.00

Mëngjes në dhomë

Mëngjes në dhomë nga ora 8.00 deri në orën 10.00 (me pagesë shtesë)

Pishinë

Orari I funksionimit të pishinës është çdo ditë nga ora 9.00 deri në orën 20.00
Shezllon dhe çadër falas

Pool Bar

Orari I funksinimit është nga ora 9.00 deri në orën 23.00

WiFi

WiFi në çdo ambjent të hotelit

Zgjimi

Shërbimi I zgjimit
BOOK YOUR STAY
1
Mar, 2024
2
Mar, 2024
Created with Sketch. 1 Created with Sketch.
Të rritur
Created with Sketch. 0 Created with Sketch.
Fëmijë